Zoek op
of

€ 0,50

korting

Op één van de zandbanken in de Oosterschelde is een grote groep zeehonden neergestreken waar we met laag tij heel dichtbij kunnen komen. Wij nemen tijdens onze speciale zeehondensafari uitgebreid de tijd om in stilte van deze prachtige dieren te genieten. Een unieke kans! 

Frisia Rondvaarten

Diverse locaties in Zeeland, Nederland

€ 5,-

korting

In Madurodam beleef je het mooiste en het beste van Nederland. Ontdek door wereldberoemde miniaturen, allerlei leuke (water-)spellen en attracties waar een klein land groot in is. In Madurodam is er veel te zien en er vooral heel veel om sámen te doen met het hele gezin. Je komt ogen en handen tekort.

Madurodam

Den Haag, Nederland

€ 1,50

korting

Begin uw reis in de Oerprovincie Drenthe in het Hunebedcentrum in Borger. Ontdek hoe onze voorouders leefden en hoe ze de hunebedden bouwden. 

Hunebedcentrum

Borger, Nederland

Bestel hier je tickets!

Miniworld Rotterdam is de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux. Hier wacht een  hele wereld op jou vol verrassende details en verhalen. Je kijkt je ogen uit!

Miniworld Rotterdam

Rotterdam, Nederland

Bestel hier je tickets!

In deze oude Philipsfabriek kun je avonturen beleven. Je kijkt een gave film, speelt met speeltoestellen en bouwt er je eigen uitvindingen. Binnen én buiten! 

De Ontdekfabriek

Eindhoven, Nederland

€ 6,-

korting

Maak een wereldexpeditie in één dag in WILDLANDS. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen.

WILDLANDS

Emmen, Nederland

Bestel hier je tickets!

In deze oude snoepfabriek kun je avonturen beleven. Je kijkt een gave film, speelt met speeltoestellen en bouwt er je eigen uitvindingen. 

De Uitvindfabriek

Breda, Nederland

Bestel hier je tickets!

Ervaar op het Biesbosch MuseumEiland hoe de mens het “natuurgebied “ de Biesbosch tot een Nationaal Park van Wereldklasse heeft gemaakt. Combineer een museumbezoek met een rondvaart en een wandeling op buitenmuseum “De Pannekoek”.

Biesbosch MuseumEiland

Werkendam, Nederland

€ 2,50

korting

Luchtvaartmuseum Aviodrome is een wereld vol vliegtuigavontuur! In de expositie ‘100 jaar luchtvaart in Nederland’ ontdek jij alles over vliegen.

Luchtvaartmuseum Aviodrome

Luchthaven Lelystad, Nederland

€ 5,-

korting

Waan je in Afrika, ontdek de uitgestrekte savannes en bosgebieden en sta oog in oog met de meest fascinerende Afrikaanse diersoorten!

Safaripark Beekse Bergen

Hilvarenbeek, Nederland

€ 13,-

korting

Thermae 2000 in Valkenburg - Ontspannen met het mooiste uitzicht van Nederland.

Thermae 2OOO

Valkenburg a/d Geul, Nederland

€ 2,-

korting

In DierenPark Amersfoort klauter je onder, boven en tussen de dieren. Je hoeft helemaal niet netjes over de bezoekerspaden te lopen. Midden in het bos wiebel je boven de beer, vaar je langs de ringstaartmaki’s en duik je met de dassen onder de grond.

DierenPark Amersfoort

Amersfoort, Nederland

Bestel hier je tickets!

Etten betekende het kantelpunt in het leven van Vincent van Gogh! Een verhaal dat zich laat lezen als een roman. Mooi, bijzonder, kleurrijk en inspirerend.

Van Gogh Kerk - Etten-Leur

Etten-Leur, Nederland

€ 4,50

korting

Moco Museum in Amsterdam stelt een breed scala aan moderne en hedendaagse kunst beschikbaar voor het grote publiek.

Moco Museum

Amsterdam, Nederland

€ 10,-

korting

Met de Watertaxi's kunt u niet alleen van A naar B in Hoorn. Wij bieden u een informatieve rondvaart aan waarbij de schipper u gidst.

Watertaxi Hoorn

Hoorn, Nederland

€ 3,-

korting

Hier is van alles te ontdekken over vijf eeuwen maritieme geschiedenis en hoe sterk dit is verbonden met de samenleving van vandaag en de toekomst. Sfeervolle object-tentoonstellingen zoals de Republiek aan Zee en Cartografie & Curiosa tonen het beste uit een van de grootste maritieme collecties ter wereld.

Het Scheepvaartmuseum

Amsterdam, Nederland

€ 1,50

korting

Kasteeltuinen Arcen, gelegen in het pittoreske dorpje Arcen in de prachtige Maasduinen van Noord-Limburg, is het mooiste bloemen- en plantenpark van Limburg.

Kasteeltuinen Arcen

Arcen, Nederland

€ 1,-

korting

Het kasteel heeft een rijke geschiedenis en staat midden in Landgoed Heeswijk. Waar vroeger vanuit kasteel geregeerd werd door baronnen en baronessen vindt u nu een eeuwen oud museum. Kom langs en klim in de torens of geniet van de kasteeltuin.

Kasteel Heeswijk

Heeswijk-Dinther, Nederland

Bestel hier je tickets!

En toen…was ik in een Wereld vol Wonderen
In de Efteling maak je samen de mooiste herinneringen. Luister naar de mooie verhalen van de pratende Sprookjesboom of naar de bijzondere muziek van de paddenstoelen in het Sprookjesbos. Zweef tussen trollen en elfjes in Droomvlucht of ga op wereldreis met Jokie in Carnaval Festival.

Efteling

Kaatsheuvel, Nederland

Boek direct!

Ontdek één van mooiste klimbossen in Brabant gelegen in Goirle. Beklim uitdagende parcoursen, suis naar beneden op de zip-linesofspring een vrije val.

Fun Klimmen

Goirle, Nederland

Boek direct!

Ontdek één van mooiste klimbossen in Brabant gelegen in Goirle. Beklim uitdagende parcoursen, suis naar beneden op de zip-linesofspring een vrije val.

Klim & Zip

Goirle, Nederland

Bestel hier je tickets!

Kom heerlijk genieten op het mooie Bredase water en ga zelf 3 uurtjes varen in een mooie 4-persoons Zelf Varen sloep! Kom varen zonder vaarbewijs!

Bootje Varen Breda

Breda, Nederland

€ 3,-

korting

Royal Delft, opgericht in 1653, is wereldberoemd vanwege het iconische Delfts Blauw dat gemaakt wordt. Tot op de dag van vandaag wordt het aardewerk nog steeds met de hand beschilderd door meester schilders van Royal Delft.

Royal Delft

Delft, Nederland